I Falkenberg servar vi:

  1. Volvo
  2. Renault
  3. Citroën
  4. Dacia
  5. Lätta transporter
Telefon:

0346-485 20

Öppettider i verkstaden:

Mån-fre 7.00-17.00
Öppettider i butiken:
Mån-fre 07.00-17.00
Lör 10.00-13.00

Boka service

Notis för Volvoägare:

Om du har en Volvo ber vi dig boka service direkt hos Volvo istället.

Detta kontaktformulär går direkt till Rejmes Verkstad i Falkenberg. Vi återkommer alltid inom en arbetsdag.
Är du intresserad av att komma i kontakt med våra verkstäder i Torup, Halmstad eller Laholm väljer du stad på Verkstadssidan.

Vår verkstadspersonal

Våra kundlöften

Professionalitet. Vi arbetar ständigt för att ett köp hos oss ska vara ett av de absolut bästa på marknaden. Vi försöker att alltid jobba som ett lag och ha de resurser vi behöver för att hjälpa dig att fatta kloka beslut utifrån dina behov. Vi strävar alltid efter att bli mer effektiva för att kunna ge dig de bästa råden och den bästa tänkbara servicen.
Helhetslösningar. Vi säljer nya och begagnade personbilar, lätta transportbilar och lastbilar. Vi erbjuder verkstads- och servicetjänster, reservdelar, tillbehör, drivmedel och biluthyrning. Med ditt Rejmeskort kan du samla finansiering, försäkring, verkstadsbesök och drivmedelsinköp på en och samma faktura.
Miljömedvetenhet. Vi har ett aktivt miljöengagemang, är offensiva i vårt hållbarhetsarbete och vill alltid ligga i framkant inom vår bransch. Vi förbättrar löpande vår miljöpolicy. Det hjälper oss att minska vår energianvändning och våra utsläpp. Vår ambition är att våra medarbetare ska vara högst kunniga inom miljöområdet.