Söker du Rejmes Lastvagnar? Under länken ovan hittar du all info.

Om oss

Vi på Rejmes Bil vill göra din bilburna vardag enklare. Som kund hos oss erbjuder vi dig ett helhetskoncept med försäljning av både nya och begagnade personbilar, lätta transportbilar och lastbilar. Vi erbjuder även verkstads- och servicetjänster, försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Utöver det kan du också vända dig till oss för biluthyrning samt finansierings- och försäkringslösningar.

 Hos oss kan du samla finansiering, försäkring, verkstadsbesök och drivmedelsinköp på en och samma faktura, genom ditt Rejmeskort.

Redan 1949 lade Gunnar Rejme grunden till det som i dag är Rejmes Bil – en betrodd och auktoriserad återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia och Citroën. 

Läs mer om vår historia här!

Tillsammans arbetar vi på Rejmes Bil för att du ska känna dig trygg i vår professionalitet.Vi vill att du skall känna dig säker och nöjd med ditt bilköp, val av hyrbil eller med ditt besök i verkstaden. Du ska alltid veta att du kan vända dig till oss när du behöver hjälp och att inga frågor är för små eller enkla. En personlig relation till dig som kund är en viktig del av allt vi gör på Rejmes Bil. Vi finns där hela vägen och tycker det är lika viktigt som självklart att vi finns tillhands under hela ditt bilinnehav.

Våra värderingar

Tillsammans har vi enats om och dokumenterat Rejmes grundläggande värderingar. De omfattar beskrivningar av hur vi jobbar med faktabaserade beslut, kundorientering, ständiga förbättringar och allas delaktighet. Att vi har ett sådant dokument innebär för dig som kund att

• våra medarbetare har den information de behöver för att kunna hjälpa dig att fatta rätt beslut

• vi guidar dig i ditt köp utifrån dina behov och värderingar och inte på våra egna etablerade uppfattningar

• vi hela tiden strävar efter att bli bättre och mer effektiva för att kunna ge dig den bästa tänkbara servicen

• våra medarbetare jobbar som ett lag och har de resurser de behöver för att hjälpa dig att fatta kloka beslut.  

Vår organisation

Vi finns representerade med fyra anläggningar i länet - Halmstad, Falkenberg, Torup och Laholm. Rejmes Bil AB är moderbolag i Rejmeskoncernen. Placering på huvudorten Halmstad. Koncernchef och VD är Einar Gudmundsson.

Rejmes Personvagnar AB ansvarar för försäljning av Volvo, Renault, Dacia och Citroën personbilar, Citroën och Renault lätta transporter, verkstadstjänster, bildelar/tillbehör, biluthyrning samt drivmedel i Halmstad, Falkenberg och Laholm. 

Rejmes Transportfordon AB ansvarar för försäljning av Volvo lastvagnar, verkstadstjänster samt reservdelar i Halmstad och Falkenberg. VD är Anders Malmberg.

Falkenbergs Biluthyrning och Hertz Halmstad är en del av Rejmes Personvagnar AB och är lokala biluthyrare som bedriver uthyrning under Hertzkonceptet.  Sammalagt finns ca 200 fordon i vagnparken bestående av personbilar, minibussar och skåpbilar. Stationschef är Göran Bladh.

Toyota Center i Halmstad och Laholm är sedan 2013 en del av Rejmeskoncernen och ansvarar för försäljningen av Toyota. VD är Jonas Nilsson.

Rejmeskoncernen hade år 2012 ca 200 anställda och omsatte 846 mkr