DIN NÄSTA BIL. UTVALD AV OSS.

Volvo Selekt är en bil som både ser ut och känns som en helt ny Volvo, men till priset av en begagnad bil. Därför ingår också nybilsgaranti*. Alla Volvo Selekt-bilar är särskilt utvalda och certifierade av oss. Bilarna har fått genomgå utförliga kvalitetskontroller för att kvalificera sig till Selekt-standard och ger dig allt du kan förvänta dig när det gäller säkerhet, komfort och kvalitet.

Nybilsgaranti*

Volvo Selekt är en nästan ny bil som dessutom är noggrant genomgången. Därför ger vi en förlängd nybilsgaranti - 24 månader/3000 mil - det som först uppnås. För att garantin skall gälla måste service ske på en auktoriserad Volvoverkstad, enligt bilens serviceintervaller. Dessutom ingår Volvo Assistans, så att hjälpen aldrig är långt borta om olyckan skulle vara framme.

Max 5 år

För att kvalificera sig som en Volvo Selekt-bil får den inte vara äldre än fem år och måste klara våra högt ställda krav på nybilsskick. Dessutom får den inte ha gått längre än 10 000 mil.

Kontrollerad och uppdaterad

Alla Volvo Selekt-bilar har gått igenom ett omfattande kvalitetsprogram där över 100 punkter kontrolleras. Mjukvaran är uppdaterad och behöver något bytas används självklart Volvo Originaldelar.

Volvo On Call

Vår smartphone-app gör vardagen lite enklare. Du kan till exempel fjärreglera klimatet i din bil och du kan snabbt och enkelt få Volvo assistans vid punktering, motorstopp eller en olycka. Är bilen utrustad med Volvo on call ingår ett 24 månaders abonnemang.

*Garantin förutsätter försäkring via Volvia.

 

Upptäck mer

Min volvo
Hitta personlig servicetekniker
Boka service
Hitta anläggning