VI SÖKER: Volvo Original Bilvårdstekniker

Vi på Rejmes Bil söker nu en bilvårdstekniker till vår Volvo Original Bilvård. Här på Rejmes får vi kundens Volvo att kännas som ny, genom kompetens och kvalitet i absolut toppklass. Du blir en del av ett härligt team där ett positivt synsätt är viktigt. Nu söker vi dig som är redo att ta nästa steg i din utveckling, i ett omväxlande arbete på ett företag som ständigt förnyas och utvecklas i tätt samarbete med Volvo.

Som Volvo Original Bilvårdstekniker arbetar du med hela kundprocessen från tidsbokning och mottagande till utförande och fakturering/betalning. Vi arbetar även aktivt med kompetensutveckling eftersom vi vill att våra medarbetare håller samma höga standard som vårt varumärke.

 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Ditt arbete kommer att bestå av att utföra invändig städning, lädervård, lagning av paneler och säten, samt utvändig polering, rengöring, vaxning och mycket mer. Som nyanställd får du en gedigen introduktion i teknik, system och kundprocess. Du blir även kontinuerligt vidareutbildad och får arbeta i en arbetsmiljö med ständiga förbättringar.

 

DIN BAKGRUND

Har du ett genuint bilintresse och vill erbjuda högsta service i kontakten med kunder? Då är du den vi söker efter. Men du bör även vara utbildad till biltekniker eller ha motsvarande kunskaper och erfarenheter inom yrket. Som person är du strukturerad, initiativrik, pålitlig och tillmötesgående.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontakt:

Joacim Cernliden, Servicemarknadschef
joacim.cernliden@rejmesbil.se

Johan Holmgren, Eftermarknadschef – service, försäljning
johan.holmgren@rejmesbil.se

Upptäck mer

Min volvo
Hitta personlig servicetekniker
Boka service
Hitta anläggning