SÖKES: SÄLJARE

Nu söker vi framtidens nya drivna säljtalang. Rejmes är en fristående partner till Volvo och vi erbjuder ett omväxlande arbete i ett företag som ständigt förnyas och utvecklas framåt. Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling för att våra medarbetare ska hålla samma höga standard som vårt goda varumärke. Du blir en del av ett härligt team där ett positivt synsätt och god samarbetsförmåga är viktigt.

 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Hos oss här på storsatsande Rejmes kommer du att sälja nya och begagnade Volvobilar till Sveriges nöjdaste kunder i toppmoderna digitala anläggningar. Det innebär att du exempelvis kommer att sälja årets bil i Europa, Volvo XC40, samt årets bil i världen, Volvo XC60, till såväl privatpersoner som företag. Helgarbete förekommer enligt schema.

 

DIN BAKGRUND

Vi tänker oss att du lämpligen bor i Halmstad eller Laholm med omnejd och är runt 25 år. Körkort är ett krav. Som yrkesperson är du en initiativrik och ansvarstagande teamplayer med beprövad skicklighet inom proaktivt säljarbete. Du bör därför ha tidigare erfarenhet från sälj, men du behöver inte ha erfarenhet av bilbranschen.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontakt:

Urval sker löpande, vi ser därför gärna din ansökan snarast.

Skicka ditt personliga brev och CV till Anna Mahrström.
anna.mahrström@rejmesbil.se

Upptäck mer

Min volvo
Hitta personlig servicetekniker
Boka service
Hitta anläggning