Hej, det är jag som är Blinki

Jag heter Blinki och det är jag som är den lysande gröna och röda kompisen i trafikljusen. Jag vill göra dig trygg och säker i trafiken och därför har jag startat min egen trafikklubb, där du och dina föräldrar kan lära er att bli trafiksmarta. I min klubb får du också musik, dans och överraskningar. Skruva upp volymen och tryck på play och lär dig dansen till Blinkis låt Koll på läget.

Upptäck mer av Blinkis värld

Rita en teckning till Blinki

Hos Blinki i Halmstad kan du sätta dig ner och rita en teckning till Blinki. Vill du rita en hemma kan du självklart ladda ner den här och rita i lugn och ro. Glöm inte bara komma in och lägg den i Blinkis brevlåda, då blir han jätteglad!

Ladda ner teckning 1 (PDF)
Ladda ner teckning 2 (PDF)

Välkommen till Trafikomberga!

I Trafikomberga i Rejmes bilhall bor jag i mitt trafikljus-hus. Hit kan du och dina föräldrar komma och hälsa på mig. Då får ni tillsammans lära er att bli smartare i trafiken. För i trafiken måste man veta hur man gör rätt på alla sätt.

Trafiksäkerhet för barn!

Blinki är ett litet trafikljus som vill lära dig och dina barn mer om trafiksäkerhet. Som Volvohandlare har Rejmes ett naturligt säkerhetsfokus och vi tycker att det är livsviktigt att tidigt inkludera barnen i detta – på deras villkor. Kom med i trafikklubben och hälsa på Blinki i Trafikomberga i vår bilhall. Här blir det garanterat massa kul!

Klicka här för att läsa mer om vårt arbete kring Blinki. (PDF)

lyssna på min låt "Koll på läget"

Lyssna på min coola låt som finns på Spotify, om att vara smart i trafiken! Låten heter "Koll på läget". Jag lovar att du inte kommer kunna sluta dansa!

Kom och träffa Blinki

KALENDER

Blinki vill gärna träffa dig. Här ser du var Blinki befinner sig.

Vecka 45: Halmstad söndag 12/11 kl 12, 13 och 14.

Alla barn som tar med sina föräldrar till oss på söndag - får en Blinkidocka!