Hej, det är jag som är Blinki

Jag heter Blinki och det är jag som är den lysande gröna och röda kompisen i trafikljusen. Jag vill göra dig trygg och säker i trafiken och därför har jag startat min egen trafikklubb, där du och dina föräldrar kan lära er att bli trafiksmarta. I min klubb får du också musik, dans och överraskningar. Skruva upp volymen och tryck på play och lär dig dansen till Blinkis låt Koll på läget.

Vill du träffa Blinki?

Då ska du hålla utkik efter nästa familjesöndag! Förutom att träffa Blinki så bjuds det på buskul pyssel och spännande aktiviteter för både stora och små barn. Och du, glöm inte bort att följa "Blinkis trafikklubb" på Facebook och Instagram!

Hoppas att vi ses!

BLINKIS TRAFIKLUBB PÅ FÖRSKOLOR!

Vi på Rejmes tycker att det är viktigt att barn lär sig trafiksäkerhet redan i tidig ålder. Därför besöker Blinki och Sofie förskolor i södra Halland för att anordna en både rolig och lärorik dag. Pedagogiska berättelser blandas med lek och dans, allt på barnens villkor. Avslutningsvis får alla barn ett diplom, "Blinkis trafikbok" och en reflex med sig hem – tillsammans med massa nyttig kunskap om trafiksäkerhet!

Vill du veta mer om Blinkis trafikklubb?
Kontakta Sofie Cernliden på: sofie.cernliden@rejmesbil.se / 010-7883019

Trafiksäkerhet för barn!

Blinki är ett litet trafikljus som vill lära dig och dina barn mer om trafiksäkerhet. Som Volvohandlare har Rejmes ett naturligt säkerhetsfokus och vi tycker att det är livsviktigt att tidigt inkludera barnen i detta – på deras villkor. Kom med i trafikklubben och hälsa på Blinki i Trafikomberga i vår bilhall. Här blir det garanterat massa kul!

Klicka här för att läsa mer om vårt arbete kring Blinki. (PDF)

Upptäck mer av Blinkis värld

Rita en teckning till Blinki

På alla våra anläggningar kan du sätta dig ner och rita en teckning till Blinki. Vill du rita en hemma kan du självklart ladda ner den här och rita i lugn och ro. Glöm inte bara komma in och lägg den i Blinkis brevlåda, då blir han jätteglad!

Ladda ner teckning 1 (PDF)
Ladda ner teckning 2 (PDF)

lyssna på min låt "Koll på läget"

Lyssna på min coola låt som finns på Spotify, om att vara smart i trafiken! Låten heter "Koll på läget". Jag lovar att du inte kommer kunna sluta dansa!